lauantai 5. maaliskuuta 2011

hei, me vinssataan!

seuraava eristekuorma saapui ja nostettiin osin jo parvekkeen kautta yläkertaan! näillä pitäisi nyt sitten pärjätä tämän ensimmäisen remonttietapin eristämiset loppuun. vähän jää ylikin odottamaan kesää ja (toivottavasti) seuraavia vaiheita. niistä tarkemmin myöhemmin kunhan muodollisuudet ovat kunnossa.

nyt on sellainen vaihe, että näyttääkin siltä, että saadaan jotain aikaan. epämääräinen vanha runko-uusi runko -kombo on saanut väleihinsä eristettä ja seinät alkavat näyttää seiniltä eivätkä tee-se-itse-oho-hässäköiltä. seuraavat kerrokset eli ilmansulkupaperi ja raakaponttilaudat odottavat jo autotallissa. alkuperäinen ajatus oli laittaa sisäverhoukseksi puukuitulevy, mutta täytyy kokeilla vielä saisiko tuosta halvimmasta laudasta hauskaa pintaa aikaiseksi vain sutimalla pintaan maalin. kattoon ja lattiaan tulee kuitenkin maalattua lautaa niin ettei olis liikaa. mut se selviää. sais jo kokeilla!

valaistus + muut sähköt pitäisi miettiä vielä ennen pintojen laittamista kiinni, kylppärijuttuja alkaa katsella, jotta mitoitus täsmää jne. vaihtoehtoiset mallilaatat ovat olleet työpöydälläni jo joulukuusta, mutta täytyy vielä suorittaa viimeinen valinta. tilausajat ovat osin pitkiä, joten pitäisi jo laittaa asia pian eteenpäin.
niin, ja kylppäriin, makuuhuoneeseen ja vaatehuoneeseen pitäsi jostain löytää vanhat peiliovet. kapeat ovat aukot ja korkeuttakin alle 2m. sopivista sopii huikkailla!

0 kommenttia:

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP